top of page

Chauffage Baral, uw expert in zonne-energie

ZONNE-ENERGIE BETER LEREN BEGRIJPEN

Chauffage Baral in Brussel installeert centrale verwarmingssystemen. Het familiebedrijf, meer dan een eeuw geleden opgericht, is nu BruSolTherm-erkend voor zonne-energiesystemen. Bouwt u een nieuw huis en bent u van plan om zonne-energie te gebruiken? Wilt u een oude ketel vervangen die op fossiele brandstoffen werkt? Neem de tijd om u te informeren over fotovoltaïsche energie alvorens een beslissing te nemen. Weet ook dat als u al een cv-systeem voor warm water in uw woning heeft, u deze kunt koppelen met zonnepanelen. De technici van Chauffage Baral zullen altijd zorgvuldig de omstandigheden van uw project bestuderen alvorens u een passende oplossing aan te bieden.

Panneau solaire sur le toit
Chauffage Baral panneaux solaires

WELKE INSTALLATIE VOOR EEN ZONNEVERWARMINGSSYSTEEM?

De temperatuur van het verwarmingscircuit moet laag genoeg zijn opdat het rendement optimaal zou zijn. Zonne-energieverwarming is dus mogelijk met een lagetemperatuurvloerverwarmingssysteem en dit is de meest gebruikte oplossing. De technici van Chauffage Baral zullen de installatie van dit type circuit in de vloer voorstellen wanneer dit mogelijk is. U kunt ook kiezen voor lagetemperatuurradiatoren, voor een watercircuit van ongeveer 40°C en zachte warmte. Bij Chauffage Baral in Brussel zullen wij u ook adviseren over aanvullende verwarming, bijvoorbeeld een pelletkachel, in geval van een gebrek aan zonlicht. Het bedrijf zal uw hele project verzorgen, van de technische analyse tot het opstarten van het verwarmingssysteem.

ZONNEBOILERS

Productie van sanitair warm water door middel van zonnepanelen

Viessmann
Buderus
Elco

AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN MET CHAUFFAGE BARAL UIT BRUSSEL VOOR UW TOEKOMSTIGE INSTALLATIE VAN ZONNEPANELEN EN VRAAG UW GRATIS OFFERTE AAN.

bottom of page