top of page

Maak kennis met Chauffage Baral in Brussel

EEN FAMILIEBEDRIJF TOT UW DIENST

Chauffage Baral, opgericht in 1908, is een familiebedrijf overgedragen van vader op zoon. Het is gespecialiseerd in de installatie, de aanpassing en de renovatie van centrale verwarmingssystemen in Brussel en omstreken. Chauffage Baral is echter actief in zowel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest als in Wallonië en het Vlaams Gewest.


De gekwalificeerde technici van het bedrijf zijn bevoegd voor onderhoudswerkzaamheden in overeenstemming met de geldende normen en dat in het hele land. Chauffage Baral beschikt over een Cerga-goedkeuring voor gasinstallaties en over het PEB-certificaat. Op grond van een lange traditie van deskundigheid en betrouwbaarheid voert het bedrijf Chauffage Baral in Brussel verschillende soorten werkzaamheden uit, van de installatie van een nieuw verwarmingssysteem tot de levering van documenten om regionale subsidies te verkrijgen.

Entreprise Familiale Chauffage Baral
technici van Chauffage Baral in de wagen

DE VERSCHILLENDE DIENSTEN VAN HET BEDRIJF CHAUFFAGE BARAL

Chauffage Baral is gespecialiseerd in de installatie van verwarmingscircuits. De technici kunnen complete installaties verzorgen, inclusief de installatie van radiatoren, de plaatsing van de verwarmingsketel en de installatie van thermische regelsystemen (onder andere thermostaten en regelpanelen). De diensten betreffen ook de vervanging van verouderde verwarmingsketels en de renovatie van het centrale verwarmingssysteem. Andere diensten die door Chauffage Baral worden aangeboden zijn:

l'entretien des chaudières

het verhelpen van problemen met gas- en olieketels

energieaudits

de installatie en reparatie van badkamerkachels

WILT U EEN NIEUW VERWARMINGSCIRCUIT LATEN INSTALLEREN? IS UW KETEL KAPOT? HET BEDRIJF CHAUFFAGE BARAL IN BRUSSEL BIEDT U ZIJN EXPERTISE AAN.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN.

bottom of page